O nama


4_

Naša povijest

★ 1998. godine u provinciji Hubei u Kini osnovana je tvornica silikona Zaoyang Xinfeng, koja pokriva površinu od 30 000 četvornih metara.
★ U 2006, tvornicu smo proširili na više od 100 000 četvornih metara, a ona je preimenovana u Zaoyang Xinfeng Rubber Industry Co, Ltd, u kojoj se nalazi preko 100 tehničara.

★ Godine 2016, Shenzhen Nor Asia International Trade Co, Ltd osnovana je za istraživanje i razvoj tržišta u inozemstvu, posvećujući se pružanju vrhunskih proizvoda i usluga našim stranim kupcima.
★ U 2017. godini u Vijetnamu je puštena u pogon naša druga tvornica sirovina DMC radi zadovoljavanja sve veće potražnje na domaćem i međunarodnom tržištu.
★ U 2018. godini dovršavamo izgradnju treće tvornice sirovina DMC u Laosu, kapaciteta više od 9000 metričkih tona godišnje.


predstavljanje firme

Shenzhen Nor Asia International Trade Co, Ltd osnovana je 2016. godine, a nalazi se u gradu Shenzhen, provincija Guangdong.

Niti Azija, specijalizirana za razvoj i proizvodnju organskih silikonskih sirovina, ovisno o naših 12 prava intelektualnog vlasništva. Naši materijali izrađeni su u skladu s strogim postupcima inspekcije kvalitete i upravljanjem kako bi se osigurala visoka kvaliteta i dosljednost proizvoda .

Mi, kao jedan od vodećih proizvođača i izvoznika organskih silikonskih materijala u Kini, uvijek stavljamo kvalitetu proizvoda na prvo mjesto, trudeći se pružiti profesionalne tehničke usluge pravodobno i ispravno našim kupcima. Sada, osim udovoljavanja zahtjevima domaćeg tržišta, naši proizvodi se izvoze i u više od 20 zemalja i regija, uglavnom u jugoistočnu Aziju, Bliski Istok i Južnu Ameriku s godišnjim volumenom izvoza od preko 500 milijuna američkih dolara.