Pukotina Dimetilciklosiloksan tekućina

Shenzhen Ni Azija International Trade Co, Ltd je jedan od vodećih proizvođača i trgovaca organskih proizvoda silicija u Kini.

Detalji o proizvodu

Shenzhen Ni Azija International Trade Co, Ltd je jedan od vodećih proizvođača i trgovaca organskih proizvoda silicija u Kini. Naša tvrtka slijedi koncept najviše kvalitete proizvoda i bolju uslugu korisnicima je naša najviša profesionalna etika. Od 1998. godine posvećeni smo proizvodnji proizvoda od organskog silikona.


Ni Azija se ne fokusira na razvoj i proizvodnju organskih silikonskih proizvoda s vlastitim pravima intelektualnog vlasništva, te je usmjerena na razvoj smjera međunarodnih novih proizvoda od silicija i držati korak s najnovijim međunarodnim tehnološkim razvojem, što nam omogućuje pružanje sveobuhvatne ponude proizvoda visoke čistoće i visoke kvalitete. Mogli bismo pružiti širok spektar usluga klijentima širom svijeta od razvoja proizvoda do marketinga.


Kontinuirano se inoviramo oko potreba naših kupaca i otvoreno surađujemo s našim partnerima kako bismo našim kupcima pružili vrhunske proizvode i usluge u području silikonskih polimera. Naš prodajni opseg uglavnom je koncentriran na području ljepila za brtvljenje materijala, plastične boje, tekstila, boja, premaza i dnevnih kemikalija. Do sada su naši proizvodi i rješenja primijenjeni u mnogim zemljama i regijama. I mi smo važan regionalni partner mnogih poznatih multinacionalnih tvrtki.


Tehnički podaci

Izgled: Bezbojna prozirna tekućina
Indeks loma (25oC): 1,3910 1,3930-
Specifična težina (25oC): 0,956 ± 0,958 g / ml
vlaga maks .: 0,17%
Sadržaj / (D3 D4 + + D5): Min. 97%


Pojedinosti o pakiranju

1. 200Kgs / željeza bubanj; 200 kg / plastični bubanj; Paket od 1000 kg / IBC; 20.5MT / ISO TANK.

2. Također možemo prilagoditi poseban paket prema Vašem zahtjevu.

Metode isporuke

1. Uzorci i male količine kako bi FedEx / DHL / UPS / TNT, vrata do vrata

2. Serijska roba: Zrakom, morem ili željeznicom

3. FCL: primanje zračne luke / morske luke / željezničke stanice

4. Vrijeme isporuke: 1-7 radnih dana za uzorke; 7-15 radnih dana za serijsku robu.


Upit