Elektronski stupanj OH završen silikonskim polimerom

Shenzhen Ni Azija International Trade Co, Ltd nalazi u Shenzhen, jedan je od vodećih proizvođača i trgovaca organskih proizvoda silicija u Kini.

Detalji o proizvodu

Shenzhen Ni Azija International Trade Co, Ltd nalazi u Shenzhen, jedan je od vodećih proizvođača i trgovaca organskih proizvoda silicija u Kini. Naša tvrtka slijedi koncept najviše kvalitete proizvoda i bolju uslugu korisnicima je naša najviša profesionalna etika. Od 1998. godine posvećeni smo proizvodnji proizvoda od organskog silikona.

Ni Azija se ne fokusira na razvoj i proizvodnju organskih silikonskih proizvoda s vlastitim pravima intelektualnog vlasništva, te je usmjerena na razvoj smjera međunarodnih novih proizvoda od silicija i držati korak s najnovijim međunarodnim tehnološkim razvojem, što nam omogućuje pružanje sveobuhvatne ponude proizvoda visoke čistoće i visoke kvalitete. Mogli bismo pružiti širok spektar usluga klijentima širom svijeta od razvoja proizvoda do marketinga.

Kontinuirano se inoviramo oko potreba naših kupaca i otvoreno surađujemo s našim partnerima kako bismo našim kupcima pružili vrhunske proizvode i usluge u području silikonskih polimera. Naš prodajni opseg uglavnom je koncentriran na području ljepila za brtvljenje materijala, plastične boje, tekstila, boja, premaza i dnevnih kemikalija. Do sada su naši proizvodi i rješenja primijenjeni u mnogim zemljama i regijama. I mi smo važan regionalni partner mnogih poznatih multinacionalnih tvrtki.


tehnički parametri

Artikal

Indeks

Izgled

Bezbojna prozirna tekućina

Viskoznost (25 ° C)

750 ~ 800 000 (prema zahtjevu kupca)

Sadržaj hidroksila%

0.5 ~ 3 (na temelju viskoznosti)

Hlapljive tvari (%):

. 2

Tvrdoća (obala A)

. 18

Shenzhen Ni Azija sa svojim brandom NAX visoke viskoznosti 107 OH Polymer, aplikacije su vrlo široko kao što su gume, plastike, valjak materijala, rasvjeta sustav, prijevoz, itd.


Upit