Čuvar elektroničkih proizvoda? Silikonska guma posvuda

- Apr 13, 2020-

Zbog svojih jedinstvenih svojstava, silikonska guma postupno se primjenjuje na mnogim poljima. U usporedbi s običnom gumom, Si-O veza u silikonskoj gumi ima visoku energiju i nije je lako razbiti. Ne samo da se može dugo upotrebljavati unutar 250 ~ 300 , ali ima i nisku temperaturnu fleksibilnost, čak i ako se temperatura smanji na -50, neće postati tvrda i krhka. Širenjem društva&# 39 potražnja za električnom energijom, materijali poput silikonske gume, široko se koriste u žicama, kablovima i električnim komponentama zbog svojih izvrsnih svojstava električne izolacije.

Istodobno se proširio i područje njegove uporabe sa izolacijskih proizvoda na provodljive ili poluprovodne proizvode. Silikonska guma koristi se kao izolacija, otporna na vlagu, otporna na udarce i druge materijale za punjenje i punjenje. U usporedbi s drugim izolacijskim materijalima, ima izvrsna svojstva električne izolacije. Njegovi parametri kao što su dielektrični gubitak, otpor napona, otpornost na luk, koronski otpor i volumenski otpor, svrstavaju se među najbolje u izolacijskim materijalima, a na njihove električne performanse malo utječu temperatura i učestalost. Čak i nakon što je uronjena u vodu, električna se izolacija rijetko smanjuje.

Kao nova generacija široko korištenih polimernih materijala, izolacijski materijali od silikonske gume, brzim razvojem industrije silikona u Kini G 39, uvelike će promovirati napredak tehnologije silikonske gume, sveukupne performanse izolacije silikonske gume materijali će se dodatno poboljšati.