Uloga dimetikona u fungicidima

- May 01, 2019-

1. Dimetil silikonsko ulje ima učinak otapanja na razne vitamine i fungicide. Iz njega izrađena kozmetika može formirati tanki sloj hidrofobnog filma na površini kože, koji se ne boji sapunjavanja, a sredstvo protiv pjenjenja silikona može učinkovito produžiti učinak prehrambene kreme i kreme.

2, krema za sunčanje sa silikonskim uljem neće biti izgubljen u moru kupka ili znojenje, može učinkovito spriječiti štetu od ultraljubičastih zraka. Krema od silikonskog ulja štiti kožu od pigmenata i otapala.

3. Antiperspirant dezodorans napravljen od dimetil silikonskog ulja, ne iritira i nije alergičan na kožu i može smanjiti začepljenje pora, očistiti kožu i ukloniti mrlje. Sredstva za njegu kose formulirana sa silikonskim uljem, kao što su ulje za kosu, krema za kosu, pjena itd., Mogu češljati kosu bilo koje temperature u željenu frizuru, a inhibitor skale može učinkovito spriječiti vanjsku penetraciju vlage ili neravnotežu isparavanja vode. Formulirana s uljem za kosu, kao što je silikonsko ulje, kosa može biti meka, glatka, ne upletena, i može održati stabilnost kose i smanjiti vrijeme vezanja.