Prednosti polidimetilsiloksana

- May 09, 2019-

(1) Izvrsna smična stabilnost, funkcija apsorpcije vibracija i sprečavanje širenja vibracija, a može se koristiti i kao tekućina za prigušivanje vibracija.

(2) Izvrsna termička oksidacijska stabilnost, kao što je temperatura termičke razgradnje> 300 ° C, mali gubitak isparavanja (150 ° C, 30 dana, gubitak isparavanja je samo 2%), oksidacijski test (200 ° C, 72 h), viskoznost i promjena vrijednosti kiseline mala.

(3) Izvrsna električna izolacija, volumni otpor itd. Ne mijenjaju se u rasponu normalne temperature do 130 ° C (ali ne u vodi).

(4) To je ulje koje je netoksično i ima nisko svojstvo pjenjenja i snažno svojstvo protiv pjenjenja i može se koristiti kao sredstvo protiv pjenjenja ili slično.

(5) Viskoznost-temperatura je najbolja među tekućim mazivima, a promjena viskoznosti je mala u širokom temperaturnom rasponu. Njegova točka smrzavanja je općenito manja od -50 ° C, a neke do -70 ° C, dugotrajno skladištenje na niskim temperaturama, izgled ulja, viskoznost se ne mijenja, to je bazno ulje s visokom temperaturom, nisko temperatura, širok temperaturni raspon.