Analiza primjene i obilježja polidimetilsiloksana

- May 15, 2019-

Polidimetilsiloksan, također poznat kao dimetikon, je hidrofobni silikonski materijal. Koristi se u raznim područjima kao što su farmaceutski proizvodi, dnevni kemijski proizvodi, hrana, građevinarstvo itd. Njegovi derivati dosegli su stotine vrsta. Uobičajeno korišteni polisiloksani uglavnom uključuju: polidimetilsiloksan, ciklometikon. aminosilikon, polimetilfenilsiloksan, kopolimer polieter polisiloksana. Među njima, ciklometikon je uobičajeni polisiloksan.

U losionima ili kremama za kozmetiku, šampone, gelove za tuširanje, ruževe za usne, kreme za sunčanje i proizvode za ljepotu i njegu kože, čak iu američkim pilićima pšenice, obično vidite ime polidimetilsiloksana. , Također poznat kao dimetikon, to je hidrofilni silikonski materijal s mnogim derivatima koji se koriste u farmaceutskim proizvodima, dnevnim kemikalijama, hrani i još mnogo toga.

Dimetikon, bezbojna ili svijetlo žuta tekućina, bez mirisa, visoke prozirnosti, bez iritacije kože i sluznica, ali određena iritantna za oči. Ima dobru kemijsku stabilnost i fiziološku inerciju. Ona i njezini derivati su visoko kvalitetne sirovine za kozmetiku, s dobrim funkcijama za njegu kože i sintetske masti u kozmetičkim sirovinama.

Zadržavanje vlage polidimetilsiloksana: Polisiloksan je opći naziv za te tvari, također poznat kao silikonsko ili silikonsko ulje, koje su sve takve tvari. U kozmetici ima svojstva podmazivanja, anti-ultraljubičasti učinak, dobru propusnost za plin i ima očitu funkciju otpornu na prašinu. Također se koristi u kozmetici za zamjenu tradicionalnih ulja i masti, koja se temelji na polidimetilsiloksanu. Seksualne karakteristike, proizvodi za njegu kože obično se koriste u proizvodima za hidrataciju, a primjenjuju se i neki vrhunski proizvodi za njegu kože.

Propusnost polidimetilsiloksana: Propusnost dimetilsiloksana prema koži je vrlo dobra, a glatki i osvježavajući osjećaj proizvoda za njegu kože koji se nanose na kožu obično je posljedica dodavanja sirovine. Povećanje mekoće kože također ima dobar učinak. U proizvodima za šampon za njegu kose, možete produbiti boju kose i pomoći kosi da održi prirodan sjaj. Uglavnom, može se naći u šamponima koji glatke kose.