Analiza razvoja polidimetilsiloksanskih produkata

- May 13, 2019-

Izgledi razvoja polidimetilsiloksanskih proizvoda u Kini u sljedećih nekoliko godina i dalje su vrlo dobri. Zašto?

1. Proizvođači trebaju proširiti svoj industrijski lanac

Nakon godina razvoja, sirovine i uzvodni proizvođači proizvoda postigli su velika postignuća, a proces proizvodnje i tehnologija također su postigli veliki napredak. Oni također prepoznaju negativan utjecaj nesavršenog industrijskog lanca na vlastitu proizvodnju i rad, tako da imaju sposobnost i snagu. Također je odlučan proširiti svoj lanac industrije organskog silicija, koji je dužan promicati razvoj krajnjih proizvoda.

2. Akumulirati veliku količinu tehnologije za pretvorbu u proizvode

U kineskim fakultetima i sveučilištima, kao grana polimernih materijala, tečaj polimernih materijala bit će malo uključen. Mnoge istraživačke skupine na sveučilištima i istraživačkim institutima diljem zemlje također proučavaju materijale, a srodne proizvodne tvrtke također kontinuirano istražuju i razvijaju, nakon toliko godina tehnološke akumulacije, transformacija ovih rezultata znanstvenih istraživanja također donosi mogućnosti za razvoj krajnjih proizvoda ,

3. Terminalni proizvod ima veću dodanu vrijednost

Na sadašnjem kineskom tržištu, konkurencija za sirovine i uzvodne proizvode postaje sve oštrija. Iako je od srpnja 2016. do danas, zbog brzog porasta cijena, proizvodnja organskih silicijskih sirovina i uzgojnih proizvoda postigla veću izlaznu vrijednost i dobit, ali od 2009. do 2019. godine. sirovine i proizvodi uzvodno u cjelini ostali su na niskoj razini, a čak je i nekoliko godina došlo do gubitka. Nasuprot tome, zbog visokog tehničkog praga, izlazna vrijednost i dobit terminalnih proizvoda održavani su na visokoj razini.