Kako bi se trebala koristiti oznaka sigurnosti oktametilciklotetrasiloksana?

- May 14, 2019-

Sigurnosne naljepnice pričvršćene su na vanjsko pakiranje oktametilciklotetrasiloksana. Znate li kako koristiti te oznake, gdje su postavljene, i koje su mjere opreza za njihovo korištenje?

1, način uporabe

Oznaka oktametilciklotetrasiloksana treba staviti, objesiti ili ispisati na istaknutom mjestu na ambalaži ili spremniku kemikalije. Višeslojni transport ambalaže u načelu zahtijeva da se unutarnje i vanjsko pakiranje stavi (objesi) sigurnosne oznake, ali ako je vanjska ambalaža pričvršćena sigurnosnom naljepnicom, unutarnja ambalaža je obloga vanjske ambalaže, ambalaža se može zamijeniti sigurnosnom naljepnicom; Za prozirni predmet, sigurnosna naljepnica unutarnjeg pakiranja može se jasno proći kroz vanjsko pakiranje, a vanjsko pakiranje može biti bez oznaka.

2, mjesto

Mjesto oznake je kako slijedi:

Bačva, ambalaža u obliku boce: nalazi se u bačvi, bočici bočno;

Pakiranje kutije: nalazi se na čeonoj strani ili strani pakiranja;

Vrećica, pakiranje u paketu: nalazi se na očiglednom mjestu pakiranja;

Kontejneri, grupirani proizvodi: nalaze se na četiri strane.

3, naljepnice koristite mjere opreza

1 naljepnica tijesto, vješanje vijak, tisak bi trebao biti čvrst, kako bi se osiguralo da ne padne ili oštećenja tijekom transporta i skladištenja.

2 Naljepnice trebaju biti pričvršćene, pričvršćene i otisnute od strane proizvođača prije nego što roba napusti tvornicu. Ako se paket treba mijenjati, naljepnica će se ponovno nanositi, objesiti i ispisati.

3 Posude ili pakiranja koja sadrže opasne kemikalije treba ukloniti nakon rukovanja i potvrditi da je opasnost potpuno eliminirana, u protivnom se odgovarajuća oznaka ne može ukloniti.