Uvođenje Sajma Kineskog kantona u 2020.

- Apr 30, 2020-

Od osnivanja 1957., Kineski sajam uvoza i izvoza, poznatiji kao Kantonalni sajam, oduvijek je bio vrlo cijenjen i srdačno zbrinut od strane Središnjeg odbora stranke i Državnog vijeća. Nakon više od 60 godina neprekidnih napora, Kantonski sajam je postao najduža kineska povijest, najveća ljestvica, najpotpuniji proizvodi, većina trgovaca i najbolji učinak transakcije. Poznat je kao "barometar" i "vjetrobranska lopatica" kineske vanjske trgovine. . Kao i obično, godišnji sajam proljetnog kantona otvara se 15. Od izbijanja nove krune epidemije, Ministarstvo trgovine i Guangdong Pokrajinske narodne vlade pripremili su sajam 127. S druge strane, prema odluci i raspoređivanju Stranke, oni će pozorno pratiti situaciju, proučiti učinak i proučiti protumjere. Kako bi se temeljito provela važna nastavna duhovna duša glavnog tajnika Xi Jinpinga "stavljajući živote i zdravlje ljudi na prvo mjesto", provesti cjelokupnu strategiju prevencije i kontrole "stranog uvoza, unutarnje prevencije skoka" i koordinirati promicanje prevencije epidemija te razvoja gospodarskog i društvenog razvoja. 7. travnja izvršni sastanak Državnog vijeća odlučio je kako će sajam 127.

 

127. Sajamska inovacija kantona predložila je zamjenu fizičke izložbe internetskom izložbom, koja nije samo pragmatičnim mjerama za rješavanje epidemije, već i velikom mjerom inovativnog razvoja. Ovaj online sajam kantona uglavnom će uključivati tri dijela: online display i docking platformu, prekograničnu zonu e-trgovine i marketinške usluge uživo te nastaviti iskoristiti prednosti sajma. Uglavnom B2B, uzimajući u obzir neke B2C platforme, stvaranje 10X24-satni online vanjskotrgovinske platforme, pružanje online promociju, opskrbu i nabavu, on-line pregovaranje i druge usluge za izlagače i kupce, tako da kineski i strani trgovci mogu postavljati narudžbe i poslovati bez napuštanja kuće .

 

To je praktična inicijativa za dovesti do oblaka globalni trgovinski događaj koji se održava kontinuirano za više od 120 godina za više od 60 godina. Svjetski poznati Kantonski sajam preselio se iz fizičkog paviljona na Internet, ne samo kopiju, već novi strukturni dizajn i preinaku procesa. U smislu sadržaja, vidjet ćete da je Kantonski sajam održan na internetu sredinom do kraja lipnja će predstaviti tri interaktivne ploče, koje će integrirati prikaz, pregovaranje i trgovanje.

 

Jedan od njih je uspostaviti online zaslon docking platformu. Promicat ćemo svih 25.000 izlagača sajma kantona da idu online na izložbu, te ih podijeliti na izvozne izložbe i uvozne izložbe prema originalnim fizičkim izložbama s kojima su svi upoznati i postaviti odgovarajuća izložbena područja. Među njima se izvozne izložbe temelje na elektroničkim kućanskim aparatima, dnevnoj robi široke potrošnje, Tekstilnoj i odjeći te kategorijama lijekova i zdravstvene zaštite podijeljene su u 16 kategorija robe, a uspostavljeno je 50 izložbenih prostora; uvoz izložba će postaviti 6 glavnih tema kao što su elektronički uređaji, građevinski materijali i hardver, a svi izlošci će biti online u isto vrijeme. Optimizirat ćemo sustav upita i poboljšati funkciju pretraživanja na više jezika kako bismo kupcima olakšali pronalaženje izlagača i izložaka. Tehničkim sredstvima usredotočite se na promicanje kineskih poduzeća robne marke i robe. Istovremeno, ojačati opskrbu i kupnju podudaranje usluge, držati posebne online aktivnosti podudaranja, povećati online podudarnost napore, i poboljšati učinkovitost organiziranja izložbi.

 

Drugi je uspostava prekogranične zone e-trgovine. Održat ćemo događaj s temom "Sinkrono kantonski sajam, globalne poslovne prilike". Uspostavom razmjenskih veza, u skladu s jedinstvenim nazivom i imidžom uspostavljenim Kantonskim sajmom, online poslovne aktivnosti provodit će se u jedinstvenom vremenu, što uglavnom uključuje dva dijela: jedan je uspostava sveobuhvatne teme sveobuhvatne ispitne zone e-trgovine, objavljivanje rada svake sveobuhvatne ispitne zone i preporučiti seriju prekograničnih poduzeća robne marke e-trgovine. Drugo je odabrati seriju prekograničnih platformi za e-trgovinu kako bi se istaknule karakteristike sajma "među poduzećima". Uglavnom surađuje s B2B platformom, a istovremeno uzima u obzir neke B2C platforme i potiče platformu da organizira različita poduzeća koja zadovoljavaju standarde kvalitete za sudjelovanje na sajmu kantona i širenje poduzeća korisnika.

 

Treći je pružanje live marketing usluge. Mi ćemo uspostaviti online live emitiranje stupaca i linkova, te postaviti 10 × 24 sata online live emitiranje soba za svakog izlagača. Ova soba za emitiranje uživo nije ograničena vremenom i prostorom. Tvrtka ne samo da može provesti licem u lice pregovore s klijentima online, ali i objaviti i promovirati veliki broj trgovaca u isto vrijeme putem online emitiranja. Prije izložbe, mi ćemo provesti posebnu obuku za poduzeća kako bi poboljšali svoje live broadcast prodajne mogućnosti. Osim toga, naša platforma će također pružiti funkcije kao što su lookback na zahtjev, video upload, interaktivna komunikacija, dijeljenje, itd., obogatiti izvedbu izložbe.