Zadržavanje i propusnost vlage u polidimetilsiloksanu

- May 18, 2019-

Zadržavanje vlage polidimetilsiloksana

Polidimetilsiloksan je opći pojam za te tvari, također poznat kao silikon ili silikonsko ulje, te je tvar ove vrste. U kozmetici ima svojstva podmazivanja, anti-ultraljubičasti učinak, dobru propusnost za plin i ima očitu funkciju otpornu na prašinu. Također se koristi u kozmetici za zamjenu tradicionalnih ulja i masti, koja se temelji na polidimetilsiloksanu. Seksualne karakteristike, proizvodi za njegu kože obično se koriste u proizvodima za hidrataciju, a primjenjuju se i neki vrhunski proizvodi za njegu kože.

Propusnost polidimetilsiloksana

Polidimetilsiloksan ima vrlo dobru propusnost za kožu, a gladak i osvježavajući osjećaj proizvoda za njegu kože koji se nanosi na kožu obično je posljedica dodavanja sirovine, a sama sirovina ima dobar učinak na povećanje mekoće. koža. U proizvodima za šampon za njegu kose, možete produbiti boju kose i pomoći kosi da održi prirodan sjaj. Uglavnom, može se naći u šamponima koji glatke kose.