Uloga Polydimethylsiloxane u šampon

- May 16, 2019-

Koja je uloga polydimethylsiloxane u šampon? Ova je mala serija da odgovor na ovo pitanje.

Dodatak polydimethylsiloxane šampona, prozirna ili ne s tip polydimethylsiloxane može se reći da nema veze, uglavnom ovisi o složen proces i sustav tipa, ako je emulgatorska sustav, općenito neproziran, nijedan dodani pigmenta u slučaju bijele, dodatkom pigmenata će dati odgovarajuće boje.

Polydimethylsiloxane je silikonsko ulje u šampon. To se uglavnom koristi u njega i kose proizvodi za njegu kože kako bi kožu udoban i Mek osjećaj. Proizvoda za njegu kose da kosa glatka i sjajna i popraviti oštećene kose. Češljanje suhe izvedbe. U slučaju šampona formulacije, polydimethylsiloxane trebao biti opći pojam za velike klase. Obično formula na formuli je uglavnom aminopolydimethylsiloxane. Dimethiconol bi trebao biti svršen hidroksilnih polydimethylsiloxane, i uvođenjem hidroksilne skupine može povećati njegovih hidrofilnih svojstava. Polydimethylsiloxane (PDMS) je visoko molekularni silikonski spoj poznatiji kao silikon. Optički prozirni i ima lagani propusnost od 100%. Stoga, polydimethylsiloxane sama je prozirna, ali se uglavnom prodaje kao emulzija u emulzija stanju kada se prodaju.

Dodatak dimethiconol šampona, prozirna ili ne s tip polydimethylsiloxane može se reći da nema veze, uglavnom ovisi o složen proces i sustav tipa, ako je emulgatorska sustav, općenito neproziran, nijedan dodani pigmenta u slučaju bijele, dodatkom pigmenata će dati odgovarajuće boje.