Dnevni kemijski D4 oktametilciklotetrasiloksan 95-99%

Vrhunska prodaja D4 oktametil ciklotetrasiloksana sa svojim jedinstvenim kemijskim i industrijskim svojstvima, često služi kao sirovina u dnevnim kemikalijama.

Detalji o proizvodu

Vrhunska prodaja D4 oktametil ciklotetrasiloksana sa svojim jedinstvenim kemijskim i industrijskim svojstvima, često služi kao sirovina u dnevnim kemikalijama.


Ovaj proizvod je bezbojan, netopljiv u vodi, topiv u organskim otapalima. Polimerizacija organskog silikonskog polimera pod kiselinsko-baznom katalizom osnovna je sirovina silikonskog ulja i silikonske gume. Također se može izravno koristiti kao sredstvo za obradu gumenog punila i kozmetičke sirovine.


Način izrade

Kapljice dimetildiklorosilana su dodane u vodu pri 30-40 ° C, stratificirane, uklonjena je kisela voda, ulje hidrolizirano s otopinom natrijevog hidroksida, hidrolizat i 0.5% -2% kalijev hidroksid su dodani u posudu za krekiranje i krekirani na 120-140 ° i 99.8 ° C. kPa vakuum. Oktametilciklotetraoksan je dobiven frakcioniranjem pirolizata i sakupljanje 173-176 frakcija.


Podaci o sigurnosti

Oznaka opasne robe Xn (štetno)

Oznaka opasne kategorije R53; R62 (dugotrajni štetni učinci na vodeni okoliš). Postoji rizik od narušavanja reproduktivnih sposobnosti.

Sigurnosne upute S36 / 37; S46; S51; S61 (nositi odgovarajuću zaštitnu odjeću). Koristite odgovarajuće zaštitne rukavice. U slučaju slučajnog gutanja, odmah potražiti liječničku pomoć (prikazati spremnike ili naljepnice na proizvodu). Može se koristiti samo na dobro prozračenim mjestima. Izbjegavajte ispuštanje u okoliš. Pogledajte posebne upute / sigurnosne listove.

Prijevoz opasnih tvari Broj UN 1993


Pojedinosti o pakiranju

1.50Kgs / plastični bubanj; 200Kgs / željezni bubanj; 200 kg / plastični bubanj; Paket od 1000 kg / IBC

2.We također može prilagoditi poseban paket prema vašem zahtjevu.

Metode isporuke

1. Uzorci i male količine kako bi FedEx / DHL / UPS / TNT, vrata do vrata

2. Serijska roba: Zrakom, morem ili željeznicom

3. FCL: primanje zračne luke / morske luke / željezničke stanice

4. Vrijeme isporuke: 1-7 radnih dana za uzorke; 7-15 radnih dana za serijsku robu.


Upit