Organska silikonska tekućina

Silikonsko ulje je bilo koji tekući polimerizirani siloksan s organskim bočnim lancima. Najvažniji član je polidimetilsiloksan.

Detalji o proizvodu

Opis

Silikonsko ulje je bilo koji tekući polimerizirani siloksan s organskim bočnim lancima. Najvažniji član je polidimetilsiloksan. Ovi polimeri su od komercijalnog interesa zbog njihove relativno visoke termičke stabilnosti i svojstava podmazivanja.


Prijave

Silikonska ulja se prvenstveno koriste kao maziva, termička ulja ili hidrauličke tekućine. Izvrsni su električni izolatori i, za razliku od njihovih karbonskih analoga, nisu zapaljivi. Njihova temperaturna stabilnost i dobre karakteristike prijenosa topline čine ih široko korištenim u laboratorijima za zagrijavanje kupki ("uljnih kupki") koje se nalaze na površini miješalica za kuhanje, kao iu sušilicama zamrzavanja kao rashladnim sredstvima. Silikonsko ulje se također uobičajeno koristi kao radni fluid u dashpotovima, vlažnim transformatorima, difuzijskim pumpama i u uljnim grijačima. Primjena u zrakoplovstvu uključuje vanjsku petlju rashladnog sredstva i radijatore modula Međunarodne svemirske stanice Zvezda, koji odbija toplinu u vakuumu prostora.

Klasa silikonskih ulja poznata kao ciklosiloksani ima mnoga ista svojstva kao i druge ne-ciklične siloksanske tekućine, ali također ima relativno visoku hlapljivost, što je korisno u brojnim kozmetičkim proizvodima kao što je antiperspirant.


Pojedinosti o pakiranju

1.20Kgs / plastični bubanj; 50 kg / plastični bubanj; 200Kgs / željezni bubanj; 200 kg / plastični bubanj; Paket od 1000 kg / IBC; 20T za isporuku u ISO spremniku.

2.We također može prilagoditi poseban paket prema vašem zahtjevu.


Mjere opreza

1. Skladištiti u suhom, prozračnom prostoru pod normalnom temperaturom. Nema mješovitog skladištenja s kiselinom i lužinom. Skladište mora biti opremljeno vatrogasnom opremom.

2. Nemojte koristiti opremu i alate koji se lako proizvode. Pažljivo rukovanje tijekom utovara i istovara.


Upit